حذف دسترسی همکار

1405/01/30 1 دقیقه مطالعه 90 بازدید

مراحل

  1. در لیست همکاران، دکمه «حذف» (❌ یا 🗑️) کنار نام همکار را بزنید.
  2. تأیید حذف.
  3. همکار دیگر دسترسی به فایل ندارد.

واکنش به این آموزش

اشتراک‌گذاری این آموزش:
دیدگاه‌ها 0
۰ / ۲۰۰۰

هنوز دیدگاهی ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهد!