1405/01/30 1 دقیقه مطالعه 76 بازدید

مراحل

  1. کمپین مورد نظر → «حذف».
  2. هشدار: تمام خلاقه‌ها و آمار کمپین حذف می‌شوند.
  3. تأیید حذف.

واکنش به این آموزش

اشتراک‌گذاری این آموزش:
دیدگاه‌ها 0
۰ / ۲۰۰۰

هنوز دیدگاهی ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهد!